Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMEH DO SUZA: Ni Geret Bejl ne može protiv ‘vrtoglavice’ (VIDEO)

Sigurno ste videli klipove u kojima je cilj pogoditi za početak loptu, a potom ko uspe i gol nakon trčanja u krug i vrtoglavice. To isto pokušao je i Geret Bejl. 

Jedna ruka na lopti, oko koje optrčiš desetak krugova i onda treba da pogodiš drugu loptu i po mogućnosti gol. 
Geret Bejl je podelio video sa svojim fanovima koji prikazuje kako je sa svojim prijateljima pokušao da se proslavi u sada već čuvenoj igrici.
Šta mislite, da li je Velšanin pogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << gol? 
 
Quality time with my mates filming my #Dizzygoals for @TheGlobalGoals https://t.co/aBIvhsnUrj
— Gareth Bale (@GarethBale11) August 20, 2015

The post SMEH DO SUZA: Ni Geret Bejl ne može protiv ‘vrtoglavice’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Bejl u epizodi "Leteći cirkus Montija Pajtona"! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2015

Velški fudbaler pokazao je da ima smisla za humor...Zvezda Real Madrida je na svom Instagram profilu objavila snimke sa treninga na kojima izvodi penale iz perspektive 'vrtoglavica nakon silaska sa ringišpila'...Centar za ravnotežu mu je otišao u 'aut', pa je kao pijan šutno loptu i pao na zemlju...Džon...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.