SMAJLI NA RINGIŠPILU: Zajon demonstrirao SILU nad Smailagićem, lucidnom fintom ga poslao PO BUREK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMAJLI NA RINGIŠPILU: Zajon demonstrirao SILU nad Smailagićem, lucidnom fintom ga poslao PO BUREK! (VIDEO)

U pobedi Pelikansa nad Voriorsima.

Zajon Vilijamson, prvi pik sa prošlogodišnjeg drafta, pružio je odličnu partiju u trijumfu Nju Orleansa nad Golden Stejtom sa 115:101. Krilo Pelikansa je meč završio sa 28 poena, sedam skokova i dve asistencije, a naročito se istakao u situacijama kada ga je čuvao srpski internacionalac Alen Smailagić.

Naime, Vilijamson je u prvom kvartalu u dva napada uzastopno uspeo da poentira pored Srbina. Zajon je "Smajlija" najpre izradio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odličnom fintom kojom je ostao sam na šutu za tri poena koji je rutinski pogodio, da bi već u narednom napadu kao "furija" prošao pored Srbina koji je pao poentiravši uz dodatno slobodno bacanje.

Poteze asa Nju Orleansa možete pogledati u video snimcima.

Inače, Smailagić je na parketu proveo devet minuta, a za to vreme je promašio dva šuta iz igre, a upisao je dve asistencije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jolanda De Rijenko, navijačica Napolija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.