SMAILAGIĆ OPTIMISTA: Na pobedu u Atini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 15:34

SMAILAGIĆ OPTIMISTA: Na pobedu u Atini!

Crno-beli idu na megdan Panatinikosu bez kapitena Kevina Pantera.

Košarkaš Partizana Alen Smailagić izjavio je da se nada da će njegov tim biti dovoljno skoncentrisan i agresivan kako bi došao do pobede u 22. kolu Evrolige.

Košarkaši Partizana gostovaće sutra ekipi Panatinaikosa u 22. kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. "Crno-beli" na meču u Atini ne mogu da računaju na bolesnog Kevina Pantera i Aleksu Avramovića, koji se još nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oporavio od povrede.

- Svi znamo da će biti jaka utakmica, znamo kako igraju u poslednje vreme, da imaju dobre igrače. Isto tako i mi imamo zalet, dve pobede. Nadamo se da ćemo biti dovoljno skoncentrisani i dovoljno agresivni da ostvarimo pobedu u Atini - rekao je Smailagić-  preneo je zvanični sajt Partizana.

Panatinaikos je trenutno na četvrtom mestu na tabeli sa 13 pobeda i osam poraza, dok je Partizan deveti sa skorom 11/10.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.