SLUČAJ KOJI JE ZAPREPASTIO HRVATSKU: Dečak (14) napravio dete devojčici, a njegovi roditelji sve dozvolili! Sada se brane ćutanjem i čekaju kaznu!

Izvor: Kurir, 17.Jul.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJ KOJI JE ZAPREPASTIO HRVATSKU: Dečak (14) napravio dete devojčici, a njegovi roditelji sve dozvolili! Sada se brane ćutanjem i čekaju kaznu!

Dečak star 14 godina sa đurđevačkog područja u svoju je porodičnu kuću doveo takođe maloletnu devojku sa kojom je kako prenose hrvatski mediji, redovno imao polne odnose, što su njegovi roditelji dopustili.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLUČAJ KOJI JE ZAPREPASTIO HRVATSKU: Dečak (14) napravio dete devojčici, njegovi roditelji sve dozvolili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019

Brane se ćutanjem i čekaju kaznu..Dečak star 14 godina sa đurđevačkog područja u svoju porodičnu kuću je doveo takođe maloletnu devojku sa kojom je kako prenose hrvatski mediji, redovno imao polne odnose, što su njegovi roditelji dopustili...Devojka je zatrudnela i rodila dete, nakon čega...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.