SLS: FMP uz dosta muke srušio OKK Beograd!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 22:42

SLS: FMP uz dosta muke srušio OKK Beograd!

"Panteri" nepobedivi...

U okviru grupe A Superlige Srbije, sastali su se FMP i OKK Beograd koji su do sada upisali po dve pobede iz isto toliko utakmica. Mladost obe ekipe garantovala je atraktivnu košarku, a na strani Pantera definitivno nije bio žestok ritam utakmica koji imaju iza sebe i na koji nisu u potpunosti navikli. Ipak, izdigli su se iz cele situacije i zasluženo slavili rezultatom 95:91.

Istini za volju izabranici Nenada Stefanovića su pokazali dva lica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bio je evidentan umor koji nije dozvolio da Panteri igraju sa karakterističnom agresivnošću. Stiče se utisak da je fantastična druga četvrtina u kojoj je FMP ubacio neverovatnih 35 poena uvela utakmicu u ritam koji su priželjkivali Panteri i da je tih osam poena prednosti sa poluvremena bilo dovoljno za kontrolu utakmice (55:47).

Bolji od ostalih bio je Čarls Mening koji je odigrao najbolju partiju od dolaska u redove FMP SoccerBeta. Za nešto manje od 28 minuta na parketu Mening je ubacio 30 poena uz pet skokova i četiri asistencija. Bilo je još raspoloženih napadača, kao po navici tandem četvorki Pantera bio je opet u sjajnom ritmu. Bo Bič je ubacio 14 poena, dok je Aleksa Stepanović imao tek poen manje i upisao osam skokova. Dvocifreni su bili i Čarls Dženkins sa 11 koševa i Čarli Mur koji je ubacio 10.

A post shared by BC FMP SoccerBet (@kk_fmp_soccerbet)

Ovom pobedom FMP je zatvorio ciklus utakmica na domaćem terenu u Superligi Srbije sa perfektnim skorom 3-0. Misli izabranika Nenada Stefanovića sada su u potpunosti usmerene na majstoricu protiv Cedevite Olimpije. Ona je zakazana za 19 časova u ljubljanskoj dvorani ’’Tivoli’’

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.