Izvor: HotSport.rs, 04.Apr.2015, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: FMP slavio u Nišu i pretekao crno-bele

Košarkaši FMP-a iz Železnika zabeležili su i drugi trijumf u Superligi Srbije pošto su u meču 2. kola bez previše problema savladali Konstantin u Nišu sa 82:69 (19:12, 25:23, 25:25, 13:9).

Izabranici Milana Gurovića su od samog starta meča bili bolji rival pa ne čudi što su relativno lako došli do novog trijumfa koji ih je poslao na prvo mesto na tabeli zbog bolje gol razlike od Partizana koji ima isti skor.
Najefikasniji je bio Filip Čović sa 15 poena, Davidovac >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i Apić su dodali po 12, a Gudurić 10 poena. U domaćem timu Obrenović je postigao 12, a Đorđević 11 poena.
U poslednjem meču 2. kola u ponedeljak od 20.30 sati Metalac u Valjevu dočekuje Crvenu zvezdu.
hotsport.rs
The post SLS: FMP slavio u Nišu i pretekao crno-bele appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.