SLOVENSKA DOMINACIJA NA UFC SPEKTAKLU: Blačovič SLAVIO u borbi večeri (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 11:03

SLOVENSKA DOMINACIJA NA UFC SPEKTAKLU: Blačovič SLAVIO u borbi večeri (VIDEO)

Dominirao je.

Aktuelni šampion u poluteškoj kategoriji Poljak Jan Blačovič je savladao Nigerijca Israela Adesanju u glavnoj borbi večeri na UFC 259 događaju u Las Vegasu i tako mu naneo prvi poraz u UFC karijeri. Nigerijac je pokazao da je većina u pravu da mu je mesto u srednjoj kategoriji.

- Nije išlo kako sam očekivao, mislio sam da ću da pobedim. Nisam mogao da spavam sinoć, ali nema veze. Kritičari su glasni, ali ja sam taj koji rizikuje u ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << borbama - rekao je Adesanja, pa dodao:

- Nije me bilo strah dok je bio na meni, znao sam da mogu da pobedim. Bio je ovo samo loš dan u teretani. Vraćam se u srednju kategoriju, idem tamo da nastavim dominaciju - dodao je Adesanja.

Објава коју дели UFC Europe (@ufceurope)

Blačovič sada puca na borbu sa Gloverom Tešeirom, jer smatra da je zaslužio šansu protiv njega.

- Mislio sam da će Adesanja biti brži, ali udarati slabije. Ipak je bilo obrnuto. Znao sam da sam veći i jači, da imam više šanse ako ga srušim. Znao sam da nije dobar na podu kao ja. U prve dvee runde je bio brži i osećao je da želim da ga rušim, ali kasnije se umorio, pa sam mogao lakše do njega.

- Nadao sam se da ću ga moći više da pritiskam i više da boksujem, ali jedno su planovi, a drugo borba. Voleo bih da sam više mogao da koristim levicu. Glover zaslužuje šansu, volio bih da se borim protiv njega u sledećoj borbi. Ako želi da čeka da se odmorim i provedem neko vreme sa porodicom, on će da bude sledeći - poručio je Poljak.

Ovo je bila još jedna slovenska pobeda posle trijumfa Srbija Medića i Rakića i tako se može reći da su Sloveni dominirali na UFC spektaklu u Las Vegasu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.