SLOVENKA ISPROZIVALA SRBIJU: Nije znala kako da koristi WC u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 11:28

SLOVENKA ISPROZIVALA SRBIJU: Nije znala kako da koristi WC u Beogradu

Najbolja šahistkinja svoje zemlje.

Najbolja slovenačka šahistkinja Laura Unuk isprozivala je Srbiju i Beograd, nakon što je provela 12 dana u našoj prestonici, a smetao joj je toalet na autobuskoj stanici.

- Posle devet dana u Albaniji i 12 dana u Srbiji, veoma sam srećna što sam se vratila u civilizaciju u Sloveniju. Preživela sam nekoliko virusa i 18 izazovnih mečeva, ali najveća zagonetka su mi bili ovi toaleti na beogradskoj autobuskoj stanici koje još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek ne znam da koristim - napisala je Laura Unuk.

Laura, ima 23 godine i nosi titulu ženskog velemajstora i intermajstora. Tokom karijere osvojila je veliki broj medalja (bila je svetska juniorska šampionka 2014.), a učestvovala je i na šahovskim Olimpijskim igrama za žene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.