SLOVENCI STIŽU U BEOGRAD, OBRADOVIĆ UPOZORAVA: Krka zna da bude nezgodan protivnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 16:14

SLOVENCI STIŽU U BEOGRAD, OBRADOVIĆ UPOZORAVA: Krka zna da bude nezgodan protivnik

Meč se igra u ponedeljak od 18 časova.

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 18 časova u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' dočekaće Krku u petom kolu ABA lige, a ovaj meč crveno-belima dolazi posle poraza od Himkija u Evroligi. Trener Zvezde Saša Obradović upozorava da Krka ume da bude nezgodan protivnik.

 - Krka igra promenljivo ali zna da bude nezgodan protivnik, imaju prilično raznolike igrače koji pokrivaju nekoliko pozicija, sklop su mladosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i velikog iskustva u plejmejkeru Stipčeviću, mogu svakog da iznenade i treba shvatiti utakmicu vrlo ozbiljno. Trebamo do odigramo dobru utakmicu jer smo sada, u ovom trenutku sezone u procesu uugravanja zbog nove hemije u timu ali i pobeda je imperativ - rekao je Obradović.

Biće lepog fudbala večeras (18.00) u Napulju - Napoli koji je u prvih pet kola dao 14 golova čeka Sasuolo, ekipu koja je postigla 16 pogodaka u pet mečeva. Ova dva tima dele drugo mesto - kvota na GG3+ je 1,55, kec je takođe 1,55, a dvojka 5,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Sasuolo.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić istakao je da protiv slovenačkog protivnika nema unapred upisanih bodova.

 - Dobro poznajemo ekipu Krke, tim koji ima nekoliko vrlo iskusnih igrača u svom sastavu, počev od Roka Stipčevića koji je sezonu otvorio dobro. Nema unapred upisanih bodova, nema lake utakmice, zato je recept jasan, maksimalan respekt i poštovanje za ekipu koja nam dolazi u goste, i uz čvrstu odbranu i pridržavanje dogovora i zahteva trenera, želimo da osvojimo nove bodove i spremimo se za izuzetno težak period pred nama - naglasio je Lazić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.