SLOVENCI KAO LEJKERSI: Japancima ubacili 116 poena, novi ŠOU Luke Dončića

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 09:28

SLOVENCI KAO LEJKERSI: Japancima ubacili 116 poena, novi ŠOU Luke Dončića

Novi trijumf.

Košarkaška reprezentacija Slovenije stigla je i do druge pobede na olimpijskom turniru u Tokiju. Oni su pobedili Japan rezultatom 116:81.

Napad Slovenije ponovo je funkcionisao na veoma visokom nivou, oni su i na prethodnom meču bili veoma efikasni, Argentini su ubacili 118 poena.

Slovenia remain perfect at the Olympics! 💯🇸🇮

📊 Stats https://t.co/pzGsG0mk0m#Tokyo2020 | #Basketball pic.twitter.com/AF6Di0LEwX

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << FIBA #Tokyo2020 (@FIBA) July 29, 2021

Najbolji u Sloveniji bio je ponovo bio igrač Dalasa Luka Dončić. On je odigrao 25 minuta i za to vreme je upisao 25 poena, po sedam skokova i asistencija i po dve blokade. Sjajan je bio i Zoran Dragić, koji je meč završio sa 24 postignuta poena, dok je 15 imao Čančar, a Prepelič 12.

U poraženom timu najefikasniji bio je Rui Hačimura sa 34 poena, Juta Vatanabe je dodao 17, a Makoto Hijedžima meč je završio sa 10 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.