SLOBODAN JE! Igrač kakav se retko sreće, Željko Obradović bi MOGAO DA REAGUJE - zna ga veoma dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2021, 23:26

SLOBODAN JE! Igrač kakav se retko sreće, Željko Obradović bi MOGAO DA REAGUJE - zna ga veoma dobro

Letos nije prošlo slavno, ali...

Bredli Vonamejker više nije košarkaš Indijana Pejsersa, on je u dobio otkaz od strane ove NBA ekipe.

Vonamejker je u svojoj karijeri "preko bare" proveo skoro tri godine i za to vreme je branio boje Bostona, Golden Stejta, Šarlota i Indijane koja mu je bila poslednja stanica.

Pre odlaska u NBA, igrao je za ekipu Fenerbahčea, kada je na klupi bio Željko Obradović, koji ga je lansirao u košarkašku elitu. Kod njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pružao najbolje partije.

Letos su jedno vreme kružile priče da je KK Partizan zainteresovan za ovog plejmejkera, čak se u jednom trenutku pojavila vest i da će preći u tim koji predvodi Obradović, ali ju je i sam košarkaš tad demantovao. Sada ostaje da se vidi da li će crno-beli reagovati, a navijači na društvenim mrežama već pozivaju Vonamejkera u Beograd.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.