SLOBODAN BRANKOVIĆ OŠTAR: Da se Amerikanka ne dopinguje, Ivana bi uzela zlatnu medalju!

Izvor: Kurir, 22.Mar.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBODAN BRANKOVIĆ OŠTAR: Da se Amerikanka ne dopinguje, Ivana bi uzela zlatnu medalju!

Kad bi se pošteno išlo na doping kontrolu, Španovićeva bi bila prva, smatra legendarni atletičar, a sada visoki funkcioner srpske atletike.

Slobodan Branković izneo je sumnju da rivalke Ivane Španović koriste nedozvoljena sredstva!

Srpska atletičarka juče se vratila iz Portlanda, gde je osvojila srebrnu medalju uz nacionalni rekord (7,07). Prvo mesto zauzela je Amerikanka Britnis Ris sa skokom u poslednjoj seriji od čak sedam metara i 22 centimetra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Najbolja svih vremena

Neposredno po završetku takmičenja u skoku udalj Branković je na svom Tviter profilu napisao ozbiljne reči.

- Kad bi se pošteno išlo na doping kontrolu, Ivana bi bila prva! Bravo, Ivana, idemo dalje - stav je Slobodana Brankovića, generalnog sekretara ASS.

Tako treba

OBRADOVIĆ: U RIO NE IDEMO PO BILO KOJU MEDALJU, VEĆ PO ZLATNU

Goran Obradović ponovo je imao mnogo razloga da bude ponosan na svoju učenicu. Sjajni trener najavio je napad na zlato u Riju!

- Posle takmičenja sam rekao: Pobogu, šta treba da uradimo da osvojimo zlato. Bio sam revoltiran, ali idemo dalje! Na Olimpijskim igrama ne ciljamo medalju, već idemo na zlato. Mislim da će za to biti potreban skok od preko 7,20. Želimo da Ivana ima u kontinuitetu daljinu od oko 7,10 i da toliko skače u prvim serijama, da bi u kasnijim mogla i preko 7,20, što bi trebalo da bude dovoljno za pobedu - detaljno iznosi analizu Obradović.

Autor: Miloš Bjelinić,Foto: Profimedia,Foto: Saša Pavlić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.