SLAVNIĆ OČEKUJE POZITIVNU REAKCIJU KOŠARKAŠA ZVEZDE: Promena trenera uvek čini dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 15:17

SLAVNIĆ OČEKUJE POZITIVNU REAKCIJU KOŠARKAŠA ZVEZDE: Promena trenera uvek čini dobro

Meč počinje u 18.30.

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde od 18.30 igraju meč petog kola Evrolige. Svoja očekivanja za b92.net je izneo Zoran Moka Slavnić koji je bio i igrač i trener oba tima.

- I jedan i drugi tim su u krizi, domaći teren stvara veliku prednost. Očekujem pozitivnu reakciju, dolaskom Sfaropulosa u Crvenu zvezdu. Promena trenera uvek čini dobro, bar za kratak period. Ovo će biti pravi derbi i veoma neizvesan - započeo je Slavnić razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za B92.net.

Crvena zvezda je smenila Duška Ivanovića i na čelo stručnog štaba postavila Grka Janisa Sferopulosa.

Slavnić je istakao novog stratega crveno-belih smatra za ozbiljnog stručnjaka.

- Svaki trener donosi nešto svoje i specifično, što očekujem i od Grka. Ja ne cenim mnogo grčke trenere, ali on je bio na par mesta, gde je pokazao da je ozbiljan trener. Verovatno da će nešto od svog miljea što nosi da uspe za četiri pet dana da im usadi.

Objasnio je i kakva je to pozitivna promena dolaskom novog trenera.

- Igrači reaguju, kada dođe novi trener, imaju novi elan, vrstu dokazivnja i zbog toga je pozitivna stvar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.