SLAVNA SPORTISTKINJA PRIZNALA: Susret sa Đokovićem me je PRESTRAVIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 21:18

SLAVNA SPORTISTKINJA PRIZNALA: Susret sa Đokovićem me je PRESTRAVIO

Otkrila zanimljivu anegdotu.

Nemačka hokejašica na travi Nike Lorenc, pričala je o svom prvom susretu sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, 2016. godine na Olimpijskim igrama u Riju i istakla da je imala spisak sportista sa kojima je htela da se upozna.

- Naravno, pričale smo o tome koga baš želimo da upoznamo od velikih zvezda i Novak Đoković je bio visoko na toj listi. Baš kada sam mislila da mogu da prestanem da budem turista i da ponovo postanem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ambiciozni spotista, srele smo Đokovića tokom njegovog večernjeg trčanja. Saigračice su me gledale očekujući nešto, pitale su se zašto ništa ne preduzimam. Po prvi put u životu sam bila potpuno prestravljena - rekla je Nike Lorenc.

Ipak, jedna njena drugarica je reagovala i Srbina pozvala da se slikaju.

- Na sreću pa je jedna od mojih drugarica hitro reagovala i potrčala za Đokovićem da bi ga pitala da se slikamo. On je, naravno, bio potpuno opušten, odgovorio nam je na Nemačkom i sa njom dotrčao do nas. Pošto sam i dalje bila potpuno zaleđena svi su, pa i sam Đoković, morali na slici da se pozicioniraju oko mene. I dalje ne znam kako sam na slici završila sa ogromnim kezom na licu.

This felt super straight and also focusing on a single point on a lake is verrryyy tough 🧘🏼‍♀️

Objavu dijeli Nike Lorenz (@nikeelorenz) Srp 23, 2020 u 9:34 PDT

Hockihockihocki @diedanas 🥰

Objavu dijeli Nike Lorenz (@nikeelorenz) Vel 17, 2020 u 12:04 PST

Pogledajte kako izgleda Durata Ahmetaj, devojka Đerdana Šaćirija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.