SLAVNA PROTIVNICA IZNELA LEPE REČI O NATALIJI: Nije došla samo da učestvuje nego da se takmiči

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 18:01

SLAVNA PROTIVNICA IZNELA LEPE REČI O NATALIJI: "Nije došla samo da učestvuje nego da se takmiči"

Nije bilo lako Kvitovoj.

Nije uspela Natalija Stevanović da priredi novu senzaciju na Vimbldonu. Srpkinja je u 3. kolu izgubila od Petre Kvitove, nekadašnje dvostruke šampionke gren slema u Londonu.

Imala je svoju priliku da iznenadi i iskusnu Čehinju, posebno u drugom setu kada je igrala odlično, bila takoreći na putu ka izjednačenju u setovima, ali je tada pljusak prekinuo meč i samim time prekinuo njen ritam.

Posle pauze nije više Srpkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila na tom nivou, mada je i tada imala brejk lopte koje nije iskoristila.

Koliko je dobar otpor pružila govore i reči njene protivnice na terenu posle meča.

- Bilo je vrlo teško, nije došla samo da učestvuje nego da se takmiči. Znala sam da će da potraje, ali mi je drago što sam uspela da slavim i da odem dalje - rekla je Kvitova i dodala:

- Volim kad mi radi servis, ali to nije bio slučaj danas. Trava mi je omiljena podloga, volim da igram ovde.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rosio Olivija, poslednja devojka Dijega Armanda Maradone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.