SLAVLJE U KUĆI KRISTIJANA RONALDA: Slavni Portugalac ponovo postaje otac (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 17:22

SLAVLJE U KUĆI KRISTIJANA RONALDA: Slavni Portugalac ponovo postaje otac (FOTO)

Georgina se oglasila na društvenim mrežama.

Jedan od najboljih fudbalera planete i član Mančester junajteda, Kristijano Ronaldo, postaće otac i šesti put objavila je njegova izabranica Georgina na društvenim mrežama.

Sada ih Portugalac ima četvoro, a troje je dobio vantelesnom oplodnjom partnerki.  Georgina je Kristijanu rodila četvrto dete, Alanu Martinu, nakon što su Kristijano junior i blizanci Eva i Mateo rođeni posle veštačke oplodnje.

A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << post shared by SD Sport (@sport.srbijadanas)

Mnoštvo je spekulacija bilo o Ronaldovim naslednicima, pogotovo vezanim za blizance.

Nakon rođenja Eve i Matea, britanski mediji istražili su slučaj te otkrili da su blizanci začeti u laboratoriji u Los Angelesu, a deo dokumenata je dostupan javnosti. U njemu je jasno vidljivo kako je bila reč o surogat trudnoći te se ime majke ne vidi. Deca su rođena u kalifornijskoj La Mesi, u blizini granice s Meksikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.