SLALOM: Zlato za Nevenu Ignjatović na Univerzijadi!

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2013, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLALOM: Zlato za Nevenu Ignjatović na Univerzijadi!

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović ostvarila je veliki uspeh i osvojila zlatnu medalju u slalomu na Zimskoj Univerzijadu u Trentinu.
(FOTO: M. Antić)
Ona je na skijalištu Poca di Fasa nakon dve noćne vožnje trijumfovala ukupnim rezultatom od 1:38,42 minuta.
Posle prve vožnje srpska skijašica je imala ubedljivu prednost ispred slovačkih takmičarki Jane Gantnerove i Barbore Lukacove.
U drugoj se istakla Švajcarkinja Margo Givel >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koja je rano izbila na vodeću poziciju, međutim, Nevena je sjajnom vožnjom pokazala da je u odličnoj formi, pa je apsolutno zasluženo stigla do pobede.
Drugoplasirana Givel zaostala je 36 stotinki, a treće mesto zauzela je Čehinja Martina Dubovska sa 56 stotinki zaostatka za Ignjatovićevom.
Ovo je četvrta medalja za Srbiju na Univerzijadi u Trentinu. Prethodne tri je osvojio Milanko Petrović, zlato i bronzu u bijatlonu i zlato u nordijskom skijanju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zlato za Nevenu Ignjatović u slalomu na ZU u Trentinu

Izvor: Studio B, 21.Dec.2013, 00:43

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović ostvarila je veliki uspeh i osvojila zlatnu medalju u slalomu na Zimskoj Univerzijadu u Trentinu. ..Ignjatovićeva je na skijalištu Poca di Fasa nakon dve noćne vožnje trijumfovala ukupnim rezultatom 1:38,42 minuta. ..Ovo je četvrta medalja za Srbiju...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.