SL - Voša i Mladost u kvalifikacijama za LE

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2017, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Voša i Mladost u kvalifikacijama za LE

Pobedama u pretposlednjem kolu plej-ofa fudbaleri Vojvodine i Mladosti overili su plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Fudbalerima Vojvodine bilo je dovoljno da osvoje bod na krovu TC "Stadion" ali su su ipak savladali Voždovac (2:0) i srušili neugodnu tradiciju.

Vojvodina je savladala Voždovac kao gost tek nakon sedmog pokušaja, a golovi su pali u završnici prvog i drugog poluvremena.

Istorija je ispisana u Lučanima gde su fudbaleri Mladosti savladali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Napredak sa 3:2 i tako izborili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Ostaje samo da se vidi da li će Lučanci moći da se takmiče u Evropi jer postoje informacije da Mladost nije uputila zahtev FSS za evro licencu.

Evo kako kolo pre kraja izgleda tabela plej-ofa Superlige:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vojvodina i Mladost čekaju licencu, Radnički vreba

Izvor: B92, 18.Maj.2017, 11:10

Fudbaleri lučanske Mladosti zabeležili su istorijski uspeh plasmanom u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali sada strepe zbog neposedovanja licence...Mladost je u sredu savladala Napredak iz Kruševca na svom terenu 3:2 i tako obezbedila četvrtu poziciju u plej-ofu Superlige, koja vodi u evropska takmičenja...Lučanci...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.