SL - Nova promena trenera pokrenula Vojvodinu, bez pobednika u Zemunu

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Nova promena trenera pokrenula Vojvodinu, bez pobednika u Zemunu

Važni bodovi za Vojvodinu posle odlaska Dragomira Okuke sa klupe ''Lala''.

Za razliku od sinoćnjeg duela Bačke i Napretka, kada smo videli šest golova (3:3), prve dve današnje utakmice 18. kola Superlige bile su prilično neefikasne.

Najbolje je prošla Vojvodina, koja je kao gost savladala ekipu Rada na Banjici sa 1:0. Gol odluke postigao je Đurić u 23. minutu, a ovo je prva pobeda Vojvodine u poslednje četiri utakmice, ukupno sedma od početka sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Rad je u sve težoj poziciji, ''građevinarima'' je ovo već 11. poraz i ostali su na pretposlednjem mestu sa samo 11 bodova.

Za to vreme, u Zemunu nije bilo ni pobednika, ni golova, Zemunci su sa Radnikom igrali 0:0. I Zemun je u seriji loših rezultata, u poslednjih pet mečeva upisali su tri remija i dva poraza.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SL - Nova promena trenera pokrenula Vojvodinu, bez pobednika u Zemunu, Mačva "ukočila" Čuku!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018

Važni bodovi za Vojvodinu posle odlaska Dragomira Okuke sa klupe ''Lala''...Za razliku od sinoćnjeg duela Bačke i Napretka, kada smo videli šest golova (3:3), prve dve današnje utakmice 18. kola Superlige bile su prilično neefikasne...Najbolje je prošla Vojvodina, koja je kao gost savladala ekipu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.