SL: Napadač Mačve obeležio 3. kolo (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Napadač Mačve obeležio 3. kolo (foto)

Momak koji je najzaslužniji za prvi superligaški trijumf Mačve na gostujućem terenu proglašen je za najboljeg igrača trećeg kola.

Nakon trijumfa nad ekipom Zemuna u Šapcu ekipa Mačve je u okviru 3. kola Super lige slavila neočekivano ubedljivo na gostovanju Javor Matisu u Ivanjici.

Mačva je u subotu slavila kao gost rezultatom 4:0 i tako obradovala svoje navijače, a najzaslužniji za ubedljivu pobedu nad Javor Matisom bio je napadač gostiju Bojan Matić koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dva puta pogodio protivničku mrežu.

Gosti iz Šapca sproveli su polučasovni "Blitzkrieg" u Ivanjici, a Matić je bio nepogrešiv pred protivničkom golom.

Najveću konkurenciju Bojanu Matiću u izboru za igrača kola pravio je Aleksandar Pešić, ali je zbog činjenice da je Mačva ostvarila istorijski trijumf odlučeno da zvanje najboljeg pojedinca u 3. kolu Super lige ode u ruke napadača kluba iz Šapca.

Rezultati 3. kola Superlige #superliga #srbija #fudbal #sportske #napredak #radnik #zemun #radnickinis #javor #macva #mladost #rad #vojvodina #backa #vozdovac #borac #spartak #partizan #crvenazvezda #cukaricki

A post shared by Sportske.net (@sportskenet) on Aug 6, 2017 at 4:02pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.