SL - FMP lako do pobede protiv Vršca

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - FMP lako do pobede protiv Vršca

Ubedljivom pobedom nad ekipom Vršca košarkaši FMP Železnika zadržali su treće mesto na tabeli nakon devet odigranih mečeva u Mozzart Superligi.

Košarkaši FMP-a iz Železnika pobedili su večeras na svom terenu Vršac sa 83:63 (26:25, 14:14, 24:11, 19.13) u prvoj utakmici devetog kola Mozzart Superlige Srbije.

Najefikasniji u pobendičkom timu bio je Marko Ljubičić sa 15 poena, dok su Džona Bolden i Dejan Davidovac postigli po 14, a uz to je australijski košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imao i sedam skokova.

U ekipi Vršca istakao se Mirko Đerić s 15 poena, dok je Stefan Fundić postigao 12.

Vršac je u provom poluvremenu pružio jak otpor FMP-u, ali je ekipa iz Železnika u drugom delu zaigrala znatno bolje, pre svega u odbrani, dok je napad i dalje bio na nivou iz prve dve četvrtine.

Ekipa Vršca na to nije imala odogovor, pa je doživela osmi poraz u Superligi, dok je FMP zabeležio šesti trijumf i tako ostao na trećem mestu prvenstva Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SLS: FMP ‘razmontirao’ Vršac, i Dinamik ‘dvocifren’ sa Spartakom

Izvor: HotSport.rs, 18.Maj.2017

FMP je pobedio ekipu Vršca, dok je Spartak izgubio od Dinamika. Pobednički timovi imali su po 83 poena.. . Prva četvrtina duela između FMP-a i Vršca bila je neizvesna (26:25), da bi u drugoj četvrtini efikasnost oba tima opala (14:14). Nakon poluvremena ekipa FMP-a je povela velikom prednošću...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.