SL: Delfini potopili i Brazil

Izvor: B92, 13.Jun.2013, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Delfini potopili i Brazil

Vaterpolisti Srbije završili su takmičenje u grupi na završnom turniru Svetske lige sa maksimalne tri pobede.

U poslednjem kolu A grupe ekipa Dejana Savića savladala je ubedljivo selekciju Brazila sa 16:7 (5:1, 4:1, 5:3, 2:2), i time završila kao prva u grupi.

Strelci za Srbiju bili su sa po tri pogotka Živko Gocić i Filip Filipović, po dva gola dali su Vanja Udovičić, Miloš Chuk, Slobodan Nikić i Stefan Mitrović, dok su se po jednom upisali Milan Aleksić i Dušan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mandić.

U petak u 19.15h po lokalnom odnosno 15.15h po srednjeevropskom vremenu naš tim igra sa poslednjim sastavom iz druge grupe u kojoj igraju SAD, Crna Gora, Japan i Mađarska.

"Nije bilo svežine, zbog toga je i pala koncentracija u jednom trenutku. Očekivao sam da će posle jakih treninga doći do toga. Igrači imaju slobodno posle podne i verujem da ćemo od sutra biti osveženi", kazao je selektor Dejan Savić.

Igrači su požurili u hotel, jedva čekajući odmor, a Živko Gocić je u prolazu dobacio:

"Rezultat jeste uvek važan, ali je nama u bitnije da uhvatimo zalet za Barselonu. Brazil nas nije naterao na veliki napor, ali se osetilo da smo malo teški i zbog toga je bilo nekih grešaka koje će, siguran sam, nestati kako vreme bude prolazilo", rekao je Gocić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SL: Delfini potopili i Brazil

Izvor: B92, 13.Jun.2013

Vaterpolisti Srbije završili su takmičenje u grupi na završnom turniru Svetske lige sa maksimalne tri pobede...U poslednjem kolu A grupe ekipa Dejana Savića savladala je ubedljivo selekciju Brazila sa 16:7 (5:1, 4:1, 5:3, 2:2), i time završila kao prva u grupi...Strelci za Srbiju bili su sa po tri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.