SL - Bojović sa kreča srušio Nišlije

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Bojović 'sa kreča' srušio Nišlije

Pogotkom Milana Bojovića sa bele tačke fudbaleri Mladosti upisali su prvu prvenstvenu pobedu u prolećnom delu sezone, a jedan od junaka bio je i golman Lučanaca koji je odbranio penal.

Prvi meč domaćeg fudbalskog šampionata u 2017. godini odigran je u Lučanima, gde je domaća Mladost ugostila ekipu Radničkog iz Niša i slavila pogotkom sa bele tačke.

Mladost je slavila rezultatom 1:0 (0:0) a jedini gol na utakmici pao je u 79. minutu nakon penala koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iskoristio napadač domaćih Milan Bojović.

Prvo poluvreme duela u Lučanima bilo je prilično neinteresantno, ukupno četiri pokušaja na obe strane od kojih je samo jedan udarac Mladosti išao u okvir gola.

Nešto interesantnije bilo je u nastavku, posebno u samoj završnici i nakon isključenja trenera domaćeg tima Nenada Milovanovića koji se sporečkao sa Vladimirom Volkovim.

Nedugo nakon što je Milovanović otišao na tribine Saša Jovanović biva oboren u kaznenom prostoru od strane Milana Perendije koji je ove zime stigao na "Čair" kao jedno od pojačanja.

Precizan sa bele tačke bio je Milan Bojović koji loptu šalje u desnu a golmana Bojića u levu stranu.

Najbolju priliku na utakmici za gostujući sastav propustio je rezervista Lazar Arsić koji je na devet minuta pre isteka regularnog toka susreta preuzeo odgovornost i šutirao penal.

Kaznenom udarcu prethodilo je Oditino igranje rukom u kaznenom prostoru ali je Nemanja Karznarić odlično intervenisao i sačuvao pobedu svom timu, premda je i udarac Lazara Arsića bio jako loš.

Recimo i to da su za ekipu Radnika večeras debitovali Vladimir Volkov, Nemanja Kojić, Riota Noma, Anid Travančić i Milan Perendija ali ni sa svim pojačanjima Nišlije nisu uspele da dođu makar do boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dva penala, ali je junak samo Nemanja Krznarić! Pojačani Radnički pao u Lučanima

Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2017

Uzbudljiv, ali ne previše kvalitetan meč na otvaranju drugog dela sezone..Fudbalsko proleće je počelo sa dva dosuđena jedanaesterca u Lučanima, po jedan za Mladost i Radnički iz Niša, ali je samo domaćin uspeo da pogodi mrežu, zahvaljujući hladnokrvnom Milanu Bojoviću, koji je bio precizan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.