SKUPO PLAĆENA PRVA TROJKA: PSŽ ostao bez Nejmara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 20:36

SKUPO PLAĆENA PRVA TROJKA: PSŽ ostao bez Nejmara (FOTO)

Brazilac mora na bolovanje.

PSŽ je skupo platio prvu trojku u Ligi šampiona. Francuzi slavili u Turskoj, ali su ostali beu prve violine Nejmara.

Brazilac je već u 26. minutu okršaja sa Istanbul Bašakšehirom morao da napusti teren zbog bola u preponama, a snimak magnetnom rezonancom, upriličen po povratku u Pariz, pokazao je da je povreda teže prirode nego što se pretpostavljalo. Po svoj prilici, Nejmar će morati na kraće bolovanje, bar desetak dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće ga biti na terenu.

Neymar injured but Kean lifts PSG in UCL win https://t.co/S9EV1yTnUV

— cymru.futbol (@cymru_futbol) October 29, 2020

To znači da PSŽ sve do naredne prvenstvene pauze ne može da se osloni na najskupljeg fudbalera svih vremena. Najpre u subotu na gostovanju Nantu, pa narednog utorka protiv Lajpciga u gostima, u Ligi šampiona, zaključno sa derbijem protiv Rena, 7. novembra.

Bajern je sjajno otvorio sezonu Evroligi s Trinkijerijem na klupi, ima skor 4-1 i trenutno je na prvoj poziciji.  Večeras (21.00) gostuje Real Madridu, koji ima mnogo problema i trenutno ima skor 1-4. I pored svega, kvota na Real je 1,30, a na Bajern čak 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Bajern.

Za reprezentativno okupljanje Nejmar bi trebalo da bude spreman. Očekuje se u naredne dve sedmice zaleči povredu i stavi se na raspolaganje selektoru Titeu za mečeve Selesaoa protiv Venecuele i Urugvaja u mundijalskim kvalifikacijama na teritoriji Južne Amerike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.