SKUPO PLAĆENA POBEDA: Bajern ubedljiv, Gnabri slomio podlakticu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 13:27

SKUPO PLAĆENA POBEDA: Bajern ubedljiv, Gnabri slomio podlakticu

Moraće na opreaciju i čeka ga pauza od nekoliko nedelja.

Fudbaler Bajerna Serž Gnabri odsustvovaće nekoliko nedelja van terena zbog preloma podlaktice na meču prvog kola Kupa Nemačke protiv Projsen Minstera.

Gnabri (28) je napustio meč sa Projsen Minsterom već u 11. minutu, a posle meča je potvrđeno da će fudbaler Bajerna morati na operaciju. Bajern je na ovom meču slavio sa 4:0. Gnabri je u Bajernu od 2016. godine, a prošle sezone postigao je 60 golova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na 159 utakmica u svim takmičenjima.

 - Gnabri će morati na operaciju zbog čega će pauzirati nekoliko nedelja. To je veliki udarac za njega lično, ali i za nas kao klub. On je važan igrač i sjajna osoba - rekao je trener Bajerna Tomas Tuhel za zvanični sajt kluba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.