SKUPO GA KOŠTALA DEPORTACIJA NOLETA! Skot Morison pada sa vlasti

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 15:38

SKUPO GA KOŠTALA DEPORTACIJA NOLETA! Skot Morison pada sa vlasti

Zasluženo!

Građani Australije glasaju na parlamentarnim izborima i doskorašnjem premijeru te zemlje Skotu Morisonu, na osnovu prognoza koje dolaze odatle, neće produžiti poverenje.

Opoziciona Laburistička partija ima blagu prednost nad vladajućom konzervativnom koalicijom, ali čeka se konačan kraj glasanja pa da i zvanično Entoni Albanez preuzme mesto Skota Morisona.

Ako ima onih koji su zaboravili, podsećamo, Skot Morison je čovek koji je proterao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novaka Đokovića iz Australije tokom progona u januaru, naravno uz Aleksa Houka, ministra za imigraciona pitanja te zemlje.

Tada je Novak dobio medicinsko izuzeće i krenuo put Melburna, kako bi učestvovao na Australijan Openu, a onda je premijer Skot Morison zabranio ulazak Novaku u zemlju.

Bio je to idealan način Skotu za prikupljanje političkih poena, međutim, kako stvari sada stoje, koštaće ga padanja s vlasti onakav tretman prema Novaku Đokoviću!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.