SKRHAN BOLOM: Jusein Bolt kopao grob za svog najboljeg prijatelja (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Maj.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKRHAN BOLOM: Jusein Bolt kopao grob za svog najboljeg prijatelja (VIDEO)

Legendarni atletičar Jusein Bolt poslednjih mesec dana proživljava teške trenutke u svom privatnom životu, pošto je 20. aprila u nesreći izgubio jednog od najboljih prijatelja - Džermejna Mejsona!

Mejson je takođe bio atletičar koji se takmičio pod zastavom Velike Britanije. Poginuo je vozeći motor, a Bolt je prvi stigao na mesto nesreće.

Koliko su bili dobri prijatelji govori i video koji se pojavio na društvenim mrežama, a u kom se vidi kako je Bolt kopao grob za Mejsona.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA SE ISTOPIŠ - Evo kako je Nole čestitao rođendan Endiju Mareju! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2017, 13:51

Rvalitet je danas u drugom planu...Iako poslednjih godina sa njim vodi veliku borbu za prvo mesto na ATP listi, Novak Đoković posmatra Endija Mareja pre svega kao dugogodišnjeg prijatelja, pa tek onda kao najvećeg rivala...To se potvrdilo i danas, kada je Nole prilično emotivnom porukom čestitao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.