SKOK U STILU BOBA VIJERIJA: Vidite predivan gol Falćinelija za 2:0! Ovo samo VRHUNSKI ŠPICEVI rade (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 20:35

SKOK U STILU BOBA VIJERIJA: Vidite predivan gol Falćinelija za 2:0! Ovo samo VRHUNSKI ŠPICEVI rade (VIDEO)

Reakcija za udžbenike.

Crvena zvezda igra meč plej-ofa za Ligu Evrope na Kipru, protivnik je ekipa Ararata iz Jermenije. Prvo poluvreme ovog meča proteklo je u agresivnoj, brzoj igri na obe strane, bilo je dobrih situacija ispred i jednog i drugog gola, ali ključni momenat viđen je u 45. minutu.

Crvena zvezda je povela 1:0 na samom kraju prve faze meča, precizan je bio Aleksandar Katai >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednim spretnim udarcem sa ivice kaznenog prostora.

Pre samo tri dana Liverpul je savladao Arsenal u Premijer ligi sa 3:1, a večeras (20.45) ga ponovo dočekuje u Liga kupu Engleske. Kvota na keca je 2,05, iks je 3,50, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Arsenal.

Drugi gol za Zvezdu postigao je Falćineli u 60. minutu na centaršut Mirka Ivanića. Fantastična reakcija Italijana i crveno-beli imaju 2:0 pola sata pre kraja meča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gol koji je nasmejao svet i Rijeci doneo evropsku jesen

Izvor: RTS, 02.Okt.2020, 08:24

Fudbaleri Rijeke napravili su iznenađenje i izbacili Kopenhagen u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope (0:1), a da sve za hrvatski tim bude slađe i neverovatnije, "potrudio" se gol koji je postignut u 20. minutu, koji je najblaže rečeno postignut uz puno sreće. I beskrajno je zabavan. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.