Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKINUO PAUČINU: Ako mlađi brat Edena Azara ovako debituje, šta od njega tek da očekujemo? (VIDEO)

Svi vrlo dobro znamo kakav majstor je Eden Azar, fudbaler Čelzija, a izgleda da baruta u nogama ne manjka ni njegovom mlađem bratu, Kalijanu.

 Najmlađi od trojice braće Azar debitovao je za Ujpešt i na prijateljskom meču protiv belgijskog Sent Trudena postigao je zaista impresivan gol, jer ovo što je on pogodio ne viđa se tako često.
U remiju od 2:2, ovaj 19-ogodišnjak je umesto da centrira sa leve strane, gotovo iz skraćenog kornera, uputio loptu pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u rašlje gola Belgijanaca.
Možda i dostigne visine svoje braće, Edena i Torgana koji brane boje Čelzija i Borusije iz Menhengladbaha.

(youtube / Craziest Skills)
The post SKINUO PAUČINU: Ako mlađi brat Edena Azara ovako debituje, šta od njega tek da očekujemo? (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.