SKANDAL U TREĆOJ PORTUGALSKOJ LIGI: Udario sudiju kolenom u glavu, policija upotrebila pendreke nasred terena (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Apr.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U TREĆOJ PORTUGALSKOJ LIGI: Udario sudiju kolenom u glavu, policija upotrebila pendreke nasred terena (VIDEO)

Marko Gonkalves je posle crvenog kartona nasrnuo divljački na glavnog arbitra, udario ga kolenom u glavu i polomio mu nos SKANDAL u trećoj portugalskoj ligi. Na utamici amaterske lige između Kanelasa i Rio Tinta "desetka" domaće ekipe Marko Gonkalves je posle crvenog kartona nasrnuo divljački na glavnog arbitra, udario ga kolenom u glavu i polomio mu nos. Istog trenutka je reagovala policija koja je čak upotrebila i pendreke nasred terena, a predsednik Kanelasa je obećao da Gonkalves više nikada neće obući dres kluba.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haos u Portugalu - Uhapšen na terenu pošto je sudiji slomio nos! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2017

Neverovatna scena zabeležena na utakmici treće portugalske lige. Fudbaler Kanelasa 2010 priveden od strane policije zbog napada na sudiju...Utakmica treće portugalske lige između Rio Tinta i Kanelasa 2010 prekinuta je nakon što je glavnom arbitru polomljen nos, a policija uhapsila napadača...Na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.