SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Trener usred meča PRETUKAO SUDIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 13:34

SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Trener usred meča PRETUKAO SUDIJU!

I to pred decom...

Nemile scene viđene su na fudbalskoj utakmici mlađih pionira u Beogradu, u duelu Milano starsa i Budućnosti iz Dobanovaca.U pitanju je Liga mlađih pionira gde se nadmeđu dečaci rođeni 2009. godine.

Naime, meč je prekinut u 70. minutu kada je trener domaćeg tima Aleksandar Milanov ušao na teren i počeo da bije glavnog sudiju Petra Pantelića

Kako je preneo "SportKlub", trener pionira Milano starsa je udarao u glavu arbitra, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prekinuo utakmicu i pozvao policiju.

- Zbog učestalih prigovora i psovanja iz igre sam isključio golmana Milano starsa. Prvo sam pokazao žuti, zatim i crveni karton. Na teren je potom ušao Aca Milanov, trener istog tima. Uneo mi se u lice i obratio rečima: „Zašto crveni?“, nakon čega sam dobio udarce u glavu i nos. Odmah sam prekinuo utakmicu i sačekao da se policija pojavi i napravi zapisnik - rekao je Petar Pantelić.

Fudbalski savez Beograda još uvek se nije zvanično izjasnio o ovom događaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.