SKANDAL U ŠPANIJI: Fudbaleri Reala iz Madrida uhapšeni zbog snimka sa maloletnicom! Oglasio se i klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2023, 19:40

SKANDAL U ŠPANIJI: Fudbaleri Reala iz Madrida uhapšeni zbog snimka sa maloletnicom! Oglasio se i klub

Šok za sve ljubitelje sporta.

Španski list "El Confidencial" je preneo danas vest koja je šokirala čitavu planetu.

Policija je uhapsila četvoricu fudbalera madridskog Reala.

Kako piše ovaj španski list, foni su lišeni slobode zbog erotskog sadržaja na kojem se nalazi maloletnica, a video je kružio unutar ekipe.

Spanish police arrest at least three unnamed Real Madrid players for allegedly sharing sexual video involving minor - El Confidencial >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << newspaper citing police sources.

— CGTN Africa (@cgtnafrica) September 14, 2023

Fudbalera španskog velikana zabeležili su snimak odnosa sa maloletnom devojkom i potom isti podelili svojim saigračima.

 Fudbalski klub Real izdao je zvanično saopštenje u kom je potvrdio da su četvorica igrača iz Reala B i Reala C privedeni i saslušani zbog širenja privatnog snimka pornografskog sadržaja. 

Španska policija je ranije danas upala na trening madridskog kluba i privela četvoricu igrača.

- Real Madrid obaveštava javnost da je saznao da su jedan igrač iz ekipe Kastilja (Real B) i tri igrača iz Real Madrida C dali izjave u Žandarmeriji u vezi sa prijavom o navodnom širenju privatnog videa putem Vacapa. Kad klub bude imao detaljna saznanja o događajima, preduzeće odgovarajuće mere - navodi se u zvaničnom saopštenju na klupskom sajtu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.