Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U RUSIJI: Lepa novinarka optužila El Pibea za seksualno zlostavljanje (VIDEO)

Dijego Armando Maradona, nekada najbolji fudbaler sveta, nastavlja da pravi skandale gde god da se pojavi. Maradona je ovih dana bio u Rusiji, a tamo je trebalo da ga intervjuiše novinarka Ekaterina Nadolskaja, koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje.
Mlada novinarka tvrdi da je otišla u Maradoninu hotelsku sobu radi intervjua, ali da je popularni El Pibe počeo je da je pipka i gura ruku ispod haljine. 
Pitala sam ga za intervju, a on me je pozvao u svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sobu. Sa mnom je bila drugarica. Kada smo ušli u sobu, Maradona je zalupio vratima i najpre počeo da odgovara na pitanja, a onda je počeo da me spopada. Skinuo mi je haljinu i ostala sam samo u donjem vešu – tvrdi Ekaterina Nadolskaja.

Ruskinja je zapretila da će zvati policiju, ali onda je Argentinac pozvao obezbeđenje hotela da izbace novinarku.
Maradonin advokat odbacuje sve optužbe i kaže da novinarka nije podnela nikakvu prijavu protiv Argentinca.
 
The post SKANDAL U RUSIJI: Lepa novinarka optužila El Pibea za seksualno zlostavljanje (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.