SKANDAL U NAJAVI: Višestruki šampion Evrope u OGROMNIM problemima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2017, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U NAJAVI: Višestruki šampion Evrope u OGROMNIM problemima (FOTO)

Preti mu žestoka kazna.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italije pokrenula je postupak protiv Juventusa, zbog sumnje da su u Staroj Dami prodavali ulaznice navijačima, koji su povezani sa mafijom.

Čelnici šampiona Serije A demantovali su sve navode, koji su se pojavili u italijanskim medijima.

- Zajedno sa Frančeskom Kalvom, koji je u to vreme bio naš direktor, Alesandrom Di Anđelom i Stefanom Merulom, pozvan sam na saslušanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovaj klub, kao ni ja, nema razloga da laže i zato sam ovde pred vama. Optužuju nas za saradnju sa organizovanim kriminalom. Na tom udaru nalazimo se više od deset godina. Oduzeta nam je titula, izbačeni smo iz lige i proglašeni krivim da utičemo na sudije - kaže Andrea Anjeli, predsednik crno-belih iz Torina.

Juventus se u četvrtfinalu Lige šampiona sastaje sa Barselonom.

- Nikad se nisam susretao sa mafijom. Imao sma razgovore sa vođama navijča raznih grupa, što je normalno za predsednika kluba. Vođe navijača nisu cvećke? Da, slažem se, ali oni nemaju nikakvu zabranu da dolaze na utakmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.