SKANDAL U METOHIJI: Kamenje na srpske rukometaše! Navijači u Peći veličali Veliku Albaniju i terorističku OVK (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 13:26

SKANDAL U METOHIJI: Kamenje na srpske rukometaše! Navijači u Peći veličali "Veliku Albaniju" i terorističku OVK (VIDEO)

Besa prošla dalje.

Rukometaši Borca iz Banjaluke doživeli velike neprijatnosti u meču na Kosovu i Metohiji, koji je igran u okviru EHF kupa. Besa je u Peći na kraju u krajnje neprijateljskoj atmosferi savladala Borac sa 29:22 i plasirala se u dalji tok takmičenja. U prvom meču glavnom gradu Srpske bilo je 28:25 za Banjalučane.

Sa tribina na meču odigranom u Metohiji su se čule pesme terorističke OVK, kao i brojne uvrede na račun srpske države i građana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naše zemlje. Dok je veliki broj prisutnih nosilo majice sa motivima zastave velike Albanije.

- Jedan od igrača je psovao majku našim igračima... Jednostavno, atmosfera je bila više nego neprijateljska, pa smo srećni što smo bez povreda došli kući izuzimajući Lukića i Kneževića, koje su ipak zaradili na terenu i brzo će se oporaviti - poručeno je iz Borca.

Neprijatnosti je bilo i pre meča.

- Ne bi bilo pošteno reći da se domaćini nisu potrudili da nam obezbede sigurnost, ali nije bilo nimalo prijatno. Već kada smo došli rečeno nam je da ne smemo izlaziti iz hotela, a sve je eskaliralo pred utakmicu. Rekli su nam da bi bilo dobro da putujemo autobusom koji su nam oni obezbedili, a kada smo stigli pred dvoranu kamenica je pogodila prozor kod koga je sedeo Aleksandar Milićević - naveli su iz Borca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.