SKANDAL U ISTANBULU: Navijači Fenera nisu dali sudijama da odu u svlačionicu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 05:35

SKANDAL U ISTANBULU: Navijači Fenera nisu dali sudijama da odu u svlačionicu (VIDEO)

Scena koja se ne viđa često na ovako visokom nivou.

Olimpijakos je očitao lekciju Fenerbahčeu 93:73 u 22. kolu Evrolige i to na gostovanju u Istanbulu u meču u kojem je izbio veliki skandal na poluvremenu.

Tim iz Atine je vodio čak 30 razlike u 17. minutu utakmice (46:16), a neposredno pre toga zbog dve tehničke greške je isključen jedan od najboljih igrača domaćina Skoti Vilbekin.

Usijana atmosfera je eskalirala na velikom odmoru kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko navijača domaćina našlo na parketu i nije dozvolilo sudijama da krenu ka svlačionici. Međutim, posle nekoliko sekundi ratoborni navijači su se povukli...

Fenerbahce fans see referees out to the locker room after the first-half 👀 #EuroLeague pic.twitter.com/AzAF39EsUe

— BasketNews (@BasketNews_com) January 31, 2023

Kostas Papanikolau je bio najefikasniji sa 21 poenom u Olimpijakosu, dok je Marko Gudurić bio najbolji kod domaćina sa 24 poena, četiri skoka i asistencije.

Olimpija Armani je nadigrala Baskoniju 89:83 uz 17 poena Timotija Luvavua i 16 poena uz osam skokova Jonasa Vojtmana. Italijanski tim u četvrtak će dočekati Crvenu zvezdu u 23. kolu elitnog takmičenja.

EVROLIGA 22. KOLO

Utorak

Fenerbahče – Olimpijakos 73:93

Milano – Baskonija 89:83

Barselona - Makabi

Partizan – Asvel

Valensija – Bajern

Virtus – Crvena zvezda

Sreda Efes – Žalgiris (18:30)

Alba – Monako (20:00)

Real – Panatinikos (20:45)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Dunja Svilar, sestra golmana Mileta Svilara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.