SKANDAL! Tadić pogođen u glavu posle meča! Imao fizički obračun u nadoknadi, optužen da je PSOVAO MAJKU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 19:59

SKANDAL! Tadić pogođen u glavu posle meča! Imao fizički obračun u nadoknadi, optužen da je PSOVAO MAJKU (VIDEO)

Neprijatne scene.

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić sukobio se sa fudbalerom Fejenorda Denzelom Damfrisom.

Ajaks je u 92. minutu izvukao bod u Ajndhovenu protiv PSV-a, golom Dušana Tadića sa bele tačke. Prethodno je Damfris nespretno igrao rukom i odneo tri boda svojoj ekipi.

Igrači PSV-a pokušavali su da "uđu u glavu" Tadiću pre nego što je šutirao penal, pošto su ga vređali pre izvođenja penala.

- Uzeo sam loptu da izvedem penal i prišli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su mi Damfris i još nekoliko igrača PSV-a. Damfris mi je rekao da sam pi**a, da sam idiot, da sam nikakav vođa i kapiten i da ću promašiti penal. Kada sam dao gol, šta sam mogao da uradim? Da mu se zahvalim jer me je nazvao pi**om? Ne, nisam takav. Moj mentalitet je drugačiji. Rekao sam mu isto što i on meni - rekao je Tadić u izjavi nakon utakmice.

Het einde van PSV en AJAX, in de beste stijl van een epische strijd... AJAX speelt 1-1 gelijk met een doelpunt in de 92' van Tadic, en de Serviër zingt het doelpunt naar Dumfries met euforie in haar gezicht. De passie van deze Hollandse klassiekers broer...#psvaja #eredivisie pic.twitter.com/wKw0rq1Yth

— JoseD '🅱️ICAMPEON' Madriñan 🇦🇹🏆🌟15🌟🏆🇦🇹 (@Shaggymad) February 28, 2021

Atletiko posustaje, kao i Viljareal. Na Madrigalu Atletiko nije slavio od 2015. Dvojka se večeras (21.00) plaća sa 2,60, opcija je i tip 2-3 gola za 1,95. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Viljareal – Atletiko Madrid.

Oglasio se i Damfris posle meča.

- Neću ni u koga da upirem prstom ali niko ne sme da mi pominje majku. Možeš da mi govoriš da sam ovakav i onakav. Nemam nikakav problem sa tim. Ali ne smeš da mi uzimaš majku u usta. Jednostavno, ne smeš. Takve stvari ne pripadaju fudbalskom terenu. Naravno da smo frustirani. Pomislili smo da imamo 2:0 i da je utakmica gotova. I onda sve krene naopako u poslednjem minutu - rekao je Denzel Damfris.

Trajalo je koškanje posle gola, a novinar je pitao Tadića da li je Damfrisu spominjao majku, pošto je igrač PSV-a rekao da se upravo to desilo.

- Damfrisu? Nisam mu spominjao majku. Nisam reč rekao o njoj - rekao je Tadić.

Tadic got a coin thrown to his head while leaving the stadium, where PSV fans were awaiting him... pic.twitter.com/FNnVl1YexW

— 𝐀𝐅𝐂 𝐀𝐉𝐀𝐗 💎 (@TheEuropeanLad) February 28, 2021

Domaći navijači su posle meča čekali Ajaksove igrače na izlazi sa stadiona i tom prilikom ih vređali i pretili im. Tadić je čak pogođen novčićem u glavu.

Ajaks je prekinuo pobedonosni niz, ali ostaje na vrhu sa šest bodova više od PSV-a.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL! SRBIN U NAPADU NAVIJAČA POGOĐEN U GLAVU: Dušan Tadić morao da beži u autobus! VIDEO

Izvor: Kurir, 28.Feb.2021

Fudbalski reprezentativac Srbije i kapiten Ajaksa Dušan Tadić je bio strelac pogotka iz penala za 1:1 i u 92. minutu, a zatim je hteo da se obračuna sa jednim igračem PSV-a.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.