SKANDAL TRESE SVECE: Nejmar PREOTEO verenicu SAIGRAČU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 14:55

SKANDAL TRESE SVECE: Nejmar PREOTEO verenicu SAIGRAČU (FOTO)

Varnice...

Brazilski mediji pišu da je Nejmar uspeo da "osvoji" verenicu golamana Kevina Trapa i njegovu sunarodnicu Isabel Gular.

Trap je pod ugovorom sa "svecima", ali brani na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta, dok je njegova izabranica ostala u Parizu zbog obaveza kao poznati model.

💥 What a fun night 💥 @replay x @neymarjr Collection launch in Düsseldorf #ReplayJeans #NJRcapsule #Replay4NJR

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Feb 14, 2020 at 5:19am PST

Mediji navode da je sve između Trapa i Isabel funkcionisalo dobro do perioda karantina zbog koronavirusa kada su se odvojili, a celu situaciju iskoristio Nejmar da započne novu avanturu.

Njihova veza je intezivirala, a prošlog meseca su čak zajedno bili u mondenskom letovalištu Sen Tropeu.

PSG not happy that injured Neymar was at his NJR x Replay launch in Düsseldorf last night, but hanging out with Isabel Goulart & Alessandra Ambrosia sounds more fun than sitting at home with a bag of frozen peas on your hamstring watching Sky Sports News: https://t.co/txtFKOA0cS pic.twitter.com/bJaUv6Pqsc

— SoccerBible (@SoccerBible) February 14, 2020

Da stvar bude gora Trap će za 10ak dana morati da se javi na prozivku u PSŽ jer mu je istekla pozajmica u Nemačkoj i svlačionicu deli baš sa Nejmarom.

Zahuktala se bitka za Ligu šampiona u Premijer ligi, i Čelsiju je izuzetno važno današnje (18.30) gostovanje Šefild Junajtedu, koji se bori za Ligu Evrope. Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šefid Junajted – Čelsi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.