SKANDAL TRESE ŠPANIJU: U Barsi KRILI da su im igrači ZARAŽENI koronom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 09:49

SKANDAL TRESE ŠPANIJU: U Barsi KRILI da su im igrači ZARAŽENI koronom (FOTO)

Nisu imali simptome.

Neimenovani fudbaleri Barselone bili su zaraženi korona virusom, ali je to vešto skrivano. Međutim, istina izašla na videlo što je izazvalo skandal na Pirinejima. Navodno je čak pet igrača bilo zaraženo tokom pandemije.

Do ove informacije došao je katalonski radio RAC1, saznanje je izneto u emisiji "Tú Diràs", a nijedan od petorice zaraženih nije imao simptome virusa.

Do početka treninga uspeli su da se izleče i sada rade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << normalno sa timom.

Mini-epidemie bij Barcelona, was Messi besmet met corona? https://t.co/uPHrgiJ5RB #barcelona

— voetbalkrant.com (@voetbalkrant) June 2, 2020

Barsa je uspela da prikrije podatke o zaraženim igračima, niko od predstavnika La Lige nije imao saznanje o obolelima i postavlja se pitanje kako će reagovati čelnici Primere na ovakav potez Katalonaca.

U klubu su ih sve izolovali, ali ostaje pitanje zašto nisu prijavili obolele.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.