SKANDAL TRESE OSTRVO: Bivši fudbaler Liverpula OSUĐEN NA 13 GODINA zatvora

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 10:46

SKANDAL TRESE OSTRVO: Bivši fudbaler Liverpula OSUĐEN NA 13 GODINA zatvora

Brat i on su godinama izigravali Tonija Montanu.
Džejmi Kesidi, bivši fudbaler Liverpula, osuđen je na 13 godina i tri meseca zatvora. Razlog je trgovina drogom.
Kesidi je uhapšen zbog sumnji da je godinama, zajedno sa bratom Džonatanom, uvozio kokain iz Južne Amerike u Englesku, tačnije u Liverpul.
Džonatan Kesidi je osuđen na blizu 22 godine zatvora, a zajedno sa bratom je uvozio kokain iz Brazila, Kolumbije, Ekvadora i Bolivije, i to preko Amsterdama.
Po dolasku robe u Liverpul, dalje su je slali širom Engleske i Škotske.
Liverpool football prodigy Jamie Cassidy called himself Nuclear-Dog as he directed team of drug dealers to sell cocaine, court hears as he faces...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bivši igrač Liverpula osuđen na 13 godina zatvora: Od dilovanja droge zaradio 30.000.000 evra, pa "pao" zajedno sa bratom

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2024

Nekadašnji fudbaler Liverpula Džejmi Kesidi osuđen je na 13 godina i tri meseca zatvora pošto je priznao da je prodavao drogu i tako stekao višemilionsko bogatstvo, javljaju mediji u Engleskoj.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.