SKANDAL: Sudija Galić UDARIO domaćeg igrača posle meča

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 18:23

SKANDAL: Sudija Galić UDARIO domaćeg igrača posle meča

G0osti su ubedljivo slavili.

Neobična situacija, a pomalo i skandalozna dogodila se na fudbalskom terenu u Hrvatskoj, gde je sudija udario igrača.

Tomo Galić, pomoćnik na utakmici između Jadrana iz Kaštel Sućurca i Vinjana u Prvoj županijskoj ligi Splitsko-dalmatinske županije je na kraju tog meča napao fudbalera i udario ga glavom.

Nakon utakmice koja je završena pobedom gostiju ekipe Jadrana rezultatom 4:0, a sve je u zapisnik zabeležio delegat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ante Ujević.

- Po završetku utakmice prilikom izlaska s terena gosti su mirno napustili teren dok je glavni sudija sa svojim pomoćnikom izlazio s terena, drugi pomoćni sudija, Toma Galić, je prilikom kretanja put svlačionice glavom udario igrača domaćih s brojem 14, te nije odustajao i nije se smirivao, bio je isprovociran. Igrači domaćih su poleteli prema sudiji, ali su ostali igrači i predstavnici domaćina sprečili veći incident. Nešto kasnije je intervenisala policija. Prijem i ispraćaj gostiju fer i korektan. Sudijska trojka je potom mirno napustila igralište u Vinjanima Donjim - navedeno je u izveštaju delegata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.