SKANDAL: Političar koga je Miha podržao, napravio neviđenu GLUPOST! Smrt Kobija ISKORISTIO za promociju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Političar koga je Miha podržao, napravio neviđenu GLUPOST! Smrt Kobija ISKORISTIO za promociju!

Digla se velika prašina u Italiji.

Ceo svet je u šoku posle tragične sudbine koja je zadesila Kobija Brajanta. Legendarni as Lejkersa izgubio je život u padu helikoptera, zajedno sa svojom 13-godišnjom ćerkom Đijanom i još sedam osoba.

I dok mnoge poznate ličnosti na društvenim mrežama odaju poslednju počast čuvenoj Mambi, italijanski političar Mate Salvini, kojeg je podržao trener Bolonje i proslavljeni srpski as Siniša Mihajlović, napravio je veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glupost. Naime, on se oprostio od Brajanta a onda je na poruku dodao i haštag svoje stranke.

Italy — Fury at Lega's tweet of condolences for Kobe Bryant's death with election campaign Hashtags.

Quoting right-wing @matteosalvinimi's candidate in today's crucial local election, the tweet was sent shortly before the polls closed.

Then pulled, quoting a "technical glitch". pic.twitter.com/cnRJAGVbI6

— ANPI Brescia - #BellaCiao (@AnpiBrescia) January 26, 2020

Salvinijev potez razbesneo je celokupnu italijansku javnost, dok su Mateovi politički rivali ubirali poene.

- Dajem mu glas i nadam se da može pobediti u Emiliji-Romanji zajedno sa Lukom Borgonzonijem. Sreli smo se pre neki dan, bio je to vrlo srdačan susret. On je moj prijatelj, znamo se dugo, još iz Milana. Dopada mi se njegova snaga, odlučnost, on je borac - rekao je nedavno Siniša Mihajlović za lokalne medije.

Pojedini Italijani su posle ovakvog stava sramno udarili na Mihu, a šta će tek biti posle ovakvog ispada Savinija, pokazaće vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.