SKANDAL POTRESA AZURE: Policija ispitivala Zaniola i Tonalija zbog klađenja, napustili kamp Italije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 08:24

SKANDAL POTRESA AZURE: Policija ispitivala Zaniola i Tonalija zbog klađenja, napustili kamp Italije

Neće igrati protiv Malte i Engleske.

Fudbalski reprezentativci Italije Nikolo Zaniolo i Sandro Tonali nalaze pod policijskom istragom i ispitani su zbog sumnje da su umešani u ilegalno klađenje, potvrdio je Fudbalski savez Italije.

Kako se navodi, nekadašnji fudbaleri Rome i Milana, a sada članovi Aston Vile i Njukasla, saslušani su u kampu Italijana u Koverćanu, nadomak Firence.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
🇮🇹 Italian Federation statement on the accusations of possible illegal betting involvement for Tonali and Zaniolo.

“The Federation announces that, in the late afternoon of today, the Public Prosecutor's Office of Turin has notified investigative acts to footballers Sandro Tonali… pic.twitter.com/GELp9Z4Psh

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 12, 2023

Savez je saopštio da su obojica fudbalera zbog toga napustili pripreme Azura i neće igrati protiv Malte i Engleske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Skandal potresa Italiju – na desetine igrača uhvaćeno u nelegalnom klađenju

Izvor: B92, 13.Okt.2023

Fudbaler Juventusa Nikolo Fađoli, njegovi sunarodnici i reprezentativci Sandro Tonali i Nikolo Zaniolo nisu jedini koji su uhvaćeni u nedelu...Italijanska policija sumnja da je više desetina italijanskih fudbalera učestvovalo u nelegalnom klađenju poslednjih meseci...List "La Repubblica" tvrdi da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.