SKANDAL NA MARAKANI! Tenzije na VRHUNCU, dete pogođeno BAKLJOM! (FOTO/VIDEO)

Izvor: BKTV News, 07.Dec.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL NA MARAKANI! Tenzije na VRHUNCU, dete pogođeno BAKLJOM! (FOTO/VIDEO)

Drama!

Pre nego što se i zakotrljala lopta na stadionu "Rajko Mitić" tenzija u Ljutice Bogdana dostigla je vrhunac.

Nekoliko hiljada gostjućih navijača na meču Crvena zvezda Keln, režiralo je skandal kakav na beogradskim terenima nije viđen.

Na spektakularnu koreografiju Delija, nemački navijači odgovorili su bakljadom kojase završila bacanjem pirotehnike u teren, a tom prilikom jedna baklja pogodila je fudbalera gostiju i dečaka koji je izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u njegovoj pratnji.



Srećom ozbiljnijih posledica nije bilo, a nekoliko baklji potom je iz sektora gostiju bačeno i ka navijačima crveno-belih. Tokom incidenta, nekoliko stolica je polomljeno i bačeno na obe strane ka navijačima protivničkog tima, srećom bez posledica

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.