SKANDAL NA ENFILDU: Kamenovan autobus sa igračima Reala! Zidan spasavao GLAVU na ramenima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 21:28

SKANDAL NA ENFILDU: Kamenovan autobus sa igračima Reala! Zidan spasavao GLAVU na ramenima!

Nemile scene u Liverpulu.

Revanš utakmica polufinala Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida, koja se igra na Enfildu, doživela je nesportsku uvertiru.

Navijači Liverpula kamenovali su autobus Reala u kojem su se nalazili fudbaleri i stručni štab španskog tima.

Liverpool fans greet the Real Madrid bus ahead of the match pic.twitter.com/9m64dvSz3K

— 🇹🇷🧞‍♂️ (@LFCHamz) April 14, 2021

Od udaraca kamena pukao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prozor baš na mestu na kome je sedeo Zinedin Zidan, prenose španski i engleski mediji. Navijači su kamenjem zasuli autobus kraljevskog kluba i uspeli da razbiju jedno staklo, ali na svu sreću u ovom incidentu nije bilo povređenih.

😳@RealMadrid’s team bus has been attacked on their way to their @ChampionsLeague 2nd leg vs @LFC! pic.twitter.com/cOzWPrpOoq

— SPORF (@Sporf) April 14, 2021

I pored skandala na Enfildu, meč je počeo od 21 čas, bez kašnjenja. Nema sumnje da će Liverpul snositi određene sankcije UEFA, zbog nemilih scena ispred stadiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.