SKANDAL KOJI JE DRMAO SRBIJU Muž je varao godinama, na sudu su delili IMOVINU VREDNU 15 MILIONA, a onda se potpuno povukla iz javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 18:46

SKANDAL KOJI JE DRMAO SRBIJU Muž je varao godinama, na sudu su delili IMOVINU VREDNU 15 MILIONA, a onda se potpuno povukla iz javnosti

Mnogo se ovome pričalo.

Emilija Kežman je 14 godina bila u braku sa proslavljenim fudbalerom Matejom Kežmanom. Davne 2012. godina javnost je pratila burnu brakorazvodnu parnicu, a Emilija je u nekoliko navrata iznela brojne "prljave" detalje iz braka sa fudbalerom. Kao razlog tih godina navodila se prevara sa Marijom Perković koja mu je rodila sina.

Kako je u izjavi za jedan tabloid navela, kako ju je suprug varao sa brojnim ženama, te da je jedino rešenje pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u razvodu.

Parnica fudbalera i njegove sada bivše supruge Emilije trajala je skoro tri godine. Nakon što su se i zvanično razveli usledilo je ročište oko podele imovine koja je navodno vredna 15 miliona evra.

Ubrzo nakon toga Emilija je sreću pronašla pored drugog muškaraca, ali njegov identitet nikada nije želela da otkrije.

Međutim, često je boravila na Kopaoniku sa bivšim surpugom i decom Lazarom, Jakovom i Aleksandrom dok nisu postali veliki.

- Sveže sam razvedena, tj. slobodna sam žena i imam pravo da imam nekog pored sebe. Tačno je da sam emotivno ispunjena i vrlo sam srećna. Što ne bih mogla da imam dečka kada i Mateja ima devojku?! Trenutno mi je lepo u ljubavnom životu, a ne bih želela da otkrivam njegovo ime jer on ne želi da se piše o njemu - pričača je Emilija za "Blic", a na pitanje da li je njen partner ljubomoran na to što to ona provodi dosta vremena sa bivšim, odgovara:

- Ima potpuno poverenje u mene. Mateja i ja smo na Kopaoniku spavali u odvojenim apartmanima!

. 🖤Kežman&Tara #weddingday 🖤 . ph// @plava_oluja bride// @tara_sumonja groom// @kezman888 location// @sandboxkiteclub wedd dress// @inesbridal . #weddingphoto #wedding #weddingwire #weddingplanner #weddingbells #weddinginspiration #weddingfun #weddinginspo #weddingphotographer #weddingphotography #weddingdress #bride #bridal #bridetobe #beachwedding #bridestory #brides

Објава коју дели Darija Dželetović | weddings (@dz_weddings) дана 14. Сеп 2018. у 1:00 PDT

Emilija danas živi život daleko od očiju javnosti, ali sudeći po fotografija izgleda nikada bolje. Trudi se da maksimalno uživa u slobodnom vremenu i da se neguje. Mateja je u braku sa Tarom Šumonjom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.