SKANDAL: Fudbaler slomio lobanju vozaču autobusa, moraće godinu dana u zatvor

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 15:30

SKANDAL: Fudbaler slomio lobanju vozaču autobusa, moraće godinu dana u zatvor

Igrao na Mundijalu protiv Vatrenih.

Reprezentativac Maroka u fudbalu i igrač Kvins Park Rendžersa u Engleskoj, Ilijas Šar, osuđen je na godinu dana zatvora jer je slomio lobanju vozaču kamiona.

Ovo je presuda suda u Francuskoj, gde se događaj desio još pre četiri godine, dok je Marokanac bio na odmoru.

Tada je trebalo da uživa sa bratom Žaberom i prijateljima, u kajaku na odmoru u gradu Bazej, međutim letovanje se pretvorilo u dramu. Došlo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do svađe oko toga ko će prvi da uđe u autobus koji je vodio grupu na destinaciju za kajak.

Tenzija se podigla i Šar je u jednom momentu podigao kamen i udario žrtvu u glavu.

Žrtva je bio vozač kamiona, koji je od zadobijenih povreda imao pukotinu od dva centimetra u lobanji i hitno je odveden u bolnicu u Rems u kritičnom stanju.

Kako su naveli na suđenju, on je morao dugo da se oporavlja u bolnici u Belgiji zbog udarca, koji je umalo bio fatalan, a čije posledice i dalje oseća.

Inače, Marokanac koji je rođen u Belgiji je do sada odigrao 13 mečeva za Maroko i postigao je jedan gol, a zanimljivo je da je igrao i na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je odigrao 45 minuta u meču za treće mesto protiv Hrvatske, koji je Maroko izgubio.

Igra na poziciji ofanzivnog veziste, a trenutno je u QPR-u, gde je stigao još kao klinac u mlađim kategorijama 2017. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.