SKAMENJENI: Evo kako su reagovali Federer i Nadal na Đokovićevu titulu na Rolan Garosu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 15:15

SKAMENJENI: Evo kako su reagovali Federer i Nadal na Đokovićevu titulu na Rolan Garosu (FOTO)

Srbin stigao do 19. gren slem trofeja u karijeri.

Slavlje Novaka Đokovića na Rolan Garosu je i dalje centralna teniska tema u svetu. Najbolji teniser sveta je posle preokreta savladao Stefanosa Cicipasa sa 3:2 i stigao do 19. gren slem titule u karijeri.

Najveći derbi prvog kola EP biće odigran večeras (21.00) u Minhenu. Svetski šampioni i po kvalitetu najjača selekcija na EURO Francuska igra protiv Nemačke, koja je uvek među favoritima i igra na domaćem terenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kvota na Francuze je 2,85, na Nemce 2,90, na iks 3,00, a na GG3+ 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Francuska - Nemačka.

Srpskom asu nedostaje još jedan trijumf na turnirima „velike četvorke“ da bi stigao na večnoj listi najboljih Rodžera Federera i Rafael Nadala koji imaju po 20 najvrednijih pehara u svojim riznicama.

Upravo su na ovu temu zbijane razne šale na društvenim mrežama, a najslađa Noletovim navijačima je ona vezana za reakciju Švajcarca i Španca na Đokovićevo slavlje u Parizu.

Prvu šansu za 20. gren slem titulu Đoković će imati na Vimbldonu koji počinje 28. juna.

Tako je to bilo :D pic.twitter.com/u2YffreCF4

— Janko Marković (@JankoMarkov) June 15, 2021
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.