SJAJNO! Bolt je već u 2017. godini!

Izvor: Mondo, 30.Dec.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJNO! Bolt je već u 2017. godini!

Jamajčanin napravio odličnu "foru" na svom Instagram profilu.

Foto: Getty Images/Patrick Smith

Najbrži čovek planete, osim po brzini, poznat je i po svom osmehu, šalama i harizmi.

Uspeo je Usein Bolt još jednom da oduševi svoje navijače i pratioce na Instagramu. S razlogom je njegova najnovija "fora" za samo sat vremena sakupila već 140.000 lajkova!

Naime, Jamajčanin je 30. decembra postavio svoju fotografiju sa jedne od trka u 2016. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godini, uz poruku: "Najnovija vest: Upravo sam čuo da je Usein Bolt već u 2017. godini".

BREAKING NEWS: I just heard @usainbolt is already in 2017...

A photo posted by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Dec 30, 2016 at 6:02am PST

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Brži od svih - Jusa ušao u 2017. godinu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2016

Jamajčanin na "Instagramu" napravio vrhunsku foru...Čovek koji godinama unazad gospodari u sprinterskim disciplinama iskoristio je prazničnu atmosferu da se našali na popularnoj društvenoj mreži...Jusein Bolt je ikoristio fotografiju zabeleženu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru kako bi se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.