SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU: Salcburg OSLABLJEN pred dolazak na Marakanu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU: Salcburg OSLABLJEN pred dolazak na Marakanu! (FOTO)

Meč se igra 21. avgusta na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbaleri Salcburga odigraće danas poslednji meč, pred dolazak na Marakanu i duel plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Crvene zvezde. Austrijski prvak ugostiće Hartberg, novajliju u elitnom rangu, a trener Marko Roze suočen je sa velikim kadrovskim problemima.

NE PREDAJE SE: Bolt UPORAN da zaigra fudbal! Ovo je njegov NOVI klub! (FOTO)

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Epska IZJAVA bivšeg trenera Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ŠOKIRALA sve Grobare! (VIDEO)

Zvezda prodala Radonjića!

U timu polufinaliste prošlogodišnjeg izdanja Lige Evrope neće biti čak petorice igrača, na koje stručni štab Salcburga ozbiljno računa.

Defanzivac Farkaš i napadač Guldbradson i dalje su van stroja, dok je talentovani vezista Šobošlaj zadobio povredu zgloba i sledi mu duža pauza.

Pojačanje iz Štutgarta Žerom Onguene, koji je ovog leta otkupljen iz redova Švaba, kuburi sa leđima, dok je Hi Čan Hvang iz Južne Koreje trenutno sa reprezentacijom na Azijskim igrama, pa je i njegov dolazak u Beograd pod velikim znakom pitanja. Utakmica počinje u 17 časova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.